Barça

Precaució amb Iniesta

Proves mèdiques. El manxec queda descartat per al partit de demà contra l’Sporting en confirmar-se que arrossega una sobrecàrrega el soli de la cama esquerra

El Barça va informar ahir que les proves mèdiques realitzades a Andrés Iniesta van determinar que el migcampista manxec té una sobrecàrrega al soli de la cama esquerra. Un contratemps que el descarta per a la cita de demà contra l’Sporting de Portugal, segons indicava també el comunicat oficial.

Iniesta va sentir molèsties durant el partit de dissabte contra el Celta i van propiciar que fos substituït en el minut 52. “M’ha demanat el canvi, però pensen que no serà res important”, va comentar Ernesto Valverde durant la roda de premsa posterior al partit, en espera del resultat de les proves per conèixer amb més exactitud l’abast de les molèsties.

Les previsions del tècnic van ser encertades a l’hora de preveure que no seria res gaire important. En aquest aspecte, la baixa per al duel contra l’Sporting –l’ultim de la fase de grups de la Champions– no suposa cap maldecap tenint en compte que el Barça ja està classificat per als vuitens com a primer de grup. De fet, ja era probable que el tècnic hagués donat descans a Iniesta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)