Barça

“En tinc un gran record”

Entrenament. Frank Rijkaard va visitar ahir la plantilla a la ciutat esportiva i es va retrobar amb jugadors com Messi i Iniesta. “Messi és Déu, es mereix tots els elogis, igual que Iniesta”

Després d’assistir al Barça-Celta de dissabte, Frank Rijkaard també va presenciar en directe l’entrenament d’ahir de la primera plantilla blaugrana a la ciutat esportiva Joan Gamper. “Tinc un gran record del Barça, va ser fantàstic”, va comentar el tècnic holandès en rememorar la seva etapa a la banqueta blaugrana, entre el 2003 i el 2008. Cinc temporades en què l’equip va celebrar dues lligues, una Champions i dues supercopes d’Espanya, a banda de veure els primers passos de dos cracs com Leo Messi i Andrés Iniesta al primer equip blaugrana. “Messi és Déu, es mereix tots els elogis, igual que Iniesta. He parlat amb ells per felicitar-los per tot el que han fet, m’omplen d’orgull i sempre els segueixo des de la distància”, va afegir per elogiar-los.

Pel que fa a l’entrenament, els jugadors disponibles van fer una sessió de recuperació postpartit. Es van afegir al grup set futbolistes del filial: Carles Aleñá, José Arnaiz, Oriol Busquets, Jokin Ezkieta, José Martínez, Vitinho i Sergi Palencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)