Barça

La Juventus no falla i acompanya el Barça en els vuitens de final

Grup D. L’equip torinès va superar clarament l’Olympiacòs a Grècia amb gols de Cuadrado i Bernardeschi i accedeix a la següent fase de la lliga de campions com a segon classificat

OLYMPIACÒS 0 JUVENTUS 2

OLYMPIACÒS:Proto, Elabdellaoui, Engels, Nikolaou, Koutris, Romao, Tachtsidis, Pardo, Odjidja-Ofoe (Fortounis, 62’), Sebá (Marko Marin, 46’) i Djurdjevic (Ben, 71’).JUVENTUS:Szczesny, De Sciglio, Barzagli (Rugani, 70’), Benatia, Alex Sandro, Khedira, Matuidi, Cuadrado (Bernardeschi, 84’), Dybala (Pjanic, 62’), Douglas Costa i Higuaín.GOLS:0-1 (15’) Cuadrado. 0-2 (90’) Bernardeschi.ÀRBITRE:Fernández Borbalán.T.G.:als locals Koutris, Djurdjevic i Nikolaou; i al visitant Benatia.T.V.:cap.

La Juve va complir el guió previst inicialment i va superar sense problemes l’Olympiacòs a domicili (0-2), un resultat que li permet segellar la classificació per als vuitens de final de la lliga de campions com a segon classificat en el grup D, darrere del Barça. Les dianes de Cuadrado i Bernardeschi van certificar l’accés a la pròxima fase de la competició i envien l’Sporting Club de Portugal a disputar l’Europa League. Els d’Allegri van encarrilar ràpidament el partit amb un gol de Cuadrado en el minut 15 gràcies a una passada d’Alex Sandro des de la banda esquerra. El colombià va sorprendre la defensa grega entrant des de la dreta i no va perdonar i va marcar el primer gol al Georgios Karaiskakis.

Amb el 0-1 en el marcador i la victòria momentània del Barça al Camp Nou, el tècnic italià va donar descans a Dybala, Barzagli i Cuadrado per acabar de tancar el partit. Però l’Olympiacòs no va ser capaç de crear perill a la porteria, ahir defensada per Szczesny. Un dels futbolistes de refresc de la Juve va ser l’autor del darrer gol del partit. Bernardeschi, després d’una gran jugada personal, va aconseguir el 0-2 definitiu ja en el temps afegit per a tranquil·litat dels seguidors de la vecchia signora. Els torinesos accedeixen així a vuitens com a segons de grup i seran un dels rivals a evitar per als primers classificats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)