Barça

Leo Messi torna a descansar

Suplent. Com ja va passar a Torí, abans d’un partit de lliga molt complicat, ara a Vila-real, el crac argentí va seure a l’inici a la banqueta i no va sortir al camp fins a l’última mitja hora

La suplència de Leo Messi en l’anterior jornada de Champions va sorprendre, ja que independentment que l’argentí acostumi a ser titular sempre i que no sigui gens normal no veure’l a l’onze si està bé físicament, es tractava d’un gran escenari com el Juventus Stadium, on al Barça encara li feia falta sumar un punt per assegurar-se l’accés als vuitens de final i la primera posició del grup. Alhora, però, deixava entreveure una nova situació. L’argentí, cosa que gairebé no passava amb altres tècnics, ha entès que de vegades és millor no jugar-ho tot i que toca descansar i dosificar-se de tant en tant. Per aquest motiu, la seva nova suplència ahir, en un duel sense res en joc per als de Valverde, fins i tot va semblar lògica. Inaudit fa uns anys, tenint en compte, a més, l’aparador que implica sempre jugar un partit de la màxima competició continental.

El cas és que, com en la setmana del partit disputat a Torí, en què el Barça havia de jugar quatre dies més tard a Mestalla, es repeteix la història, ja que diumenge, els blaugrana visitaran un camp sempre complicat, el del Vila-real, en què l’equip podria fer un altre pas decisiu en la lliga si hi aconsegueix guanyar. El crac argentí, això sí, com també va passar a la capital piamontesa, no va veure tot el partit des de la banqueta, on va seure al costat del preparador de porters, Josep Ramon de la Fuente, i va sortir al camp faltant mitja hora, després d’haver-se escalfat una estona, amb una gran ovació de fons dels encara no 50.000 espectadors presents a la graderia, l’entrada més pobra dels últims anys.

El deu blaugrana va substituir Aleix Vidal i des de la primera pilota que va tocar se’l va veure molt actiu i amb ganes d’intentar fer el seu quart gol en aquesta edició de la lliga de campions. Com ja va passar a Lisboa, però, el davanter argentí es va tornar a quedar sense veure porteria, encara que va estar a punt de marcar amb un parell de xuts perillosos que van obligar Rui Patricio a aparèixer. Havia fet dos gols a la Juventus i un a l’Olympiacòs, tots al Camp Nou, però l’equip portuguès és l’únic que se li ha resistit en aquesta fase de grups.

Semedo veu la groga i es perdrà l’anada de 1/8

Nélson Semedo era l’únic jugador del Barça amenaçat de perdre’s el partit d’anada dels vuitens de final i no va poder evitar ahir veure una groga, així que serà baixa en el proper partit del conjunt blaugrana en la Champions, a domicili contra el rival que determini el sorteig de dilluns. Per aquest motiu, en certa manera, va sorprendre la seva titularitat. S’havia disputat ja poc més de la primera mitja hora, quan en una acció a camp propi Bruno César va guanyar l’esquena al lateral blaugrana, que tot i que l’acció no era de clar perill, va preferir fer-li falta. L’escocès Craig Thomson, no ho va dubtar i li va ensenyar la targeta groga a Semedo, l’únic blaugrana que va ser ahir amonestat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)