Barça

Barça

Primera divisió

Ja participa en els rondos

Ousmane Dembélé. Per primer cop després de la seva lesió, va formar part dels rondos amb el grup i, posteriorment, s’ha continuat exercitant en solitari per continuar amb la recuperació

Notícia molt positiva en l’entrenament d’ahir al matí a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. Per primer cop des que es va lesionar, Ousmane Dembélé va poder formar part dels rondos amb què l’equip sol iniciar tots els entrenaments. Posteriorment, es va continuar exercitant en solitari per continuar amb el seu procés de recuperació amb un circuit de readaptació. Valverde té molt clar que no pensa arriscar gens ni mica en la reaparició de l’extrem francès, però que ja se’l vegi fent part de l’entrenament amb els companys és un símptoma que cada cop es troba més a prop de poder exercitar-se amb normalitat. Mascherano i Rafinha també van treballar en solitari.

Els jugadors que van ser titulars dimarts contra l’Sporting de Portugal van fer tasques de recuperació. Ernesto Valverde va decidir que cinc jugadors del Barça B participessin en l’entrenament. Els escollits van ser Palencia, Aleñá, David Costas, José Arnaiz i Oriol Busquets. A més, també es va entrenar amb l’equip el porter Iñaki Peña, del juvenil A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)