Barça

Messi, comprensiu amb Masche

Cas Mascherano. En una entrevista a TyC Sports, Leo diu que entén que ‘El Jefecito’ vulgui jugar més i que sigui partidari de marxar. Bartomeu reitera que el club vol que segueixi

Després de les paraules de dimarts a la nit de Guillermo Amor assegurant que la continuïtat de Javier Mascherano entra ara mateix en el full de ruta del club, ahir van sortir a la llum unes declaracions de Leo Messi a TyC Sports, en les quals l’argentí admetia que comprèn la decisió del seu company de vestidor i de selecció de voler abandonar el club per falta de protagonisme: “Entenc Mascherano. N’he parlat amb ell. No diré què m’ha dit, però entenc perfectament que vulgui jugar més. Està en el seu últim any i vol acabar jugant i no assegut a la banqueta, encara que sigui la banqueta del Barça.”

Sobre la seva pròpia doble suplència contra la Juve i l’Sporting, Leo es mostra també comprensiu: “He entès que l’any és llarg. Jugar molts partits passa factura. És fotut estar a la banqueta, però he entès que de vegades és millor no jugar sempre.”

Qui també va parlar del futur de Masche és el president, Josep Maria Bartomeu: “El vaig fitxar el 2010. Jo mateix vaig agafar un avió per anar a buscar-lo a Liverpool. Som un club humà i ens asseurem a escoltar-lo, però el nostre desig és que es quedi”, diu a La Nación.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)