Barça

Nova negativa per a Rosell

Petició de llibertat refusada. L’Audiencia Nacional ratifica la decisió de la jutgessa Lamela i considera que encara hi ha risc de fugida i de reiteració delictiva, tot i que obre una via econòmica

La secció tercera de la sala penal de l’Audiencia Nacional va tornar a refusar ahir la petició de llibertat de l’expresident del Barça, Sandro Rosell, a la presó des del 25 de maig per presumpte blanqueig de capitals, en apreciar que hi continua havent risc de fugida i de reiteració delictiva. Es ratifica així la decisió de la jutgessa instructora d’aquesta causa, Carmen Lamela, que va acordar l’ingrés a la presó de Rosell en considerar que liderava una organització criminal internacional dedicada al cobrament de comissions il·legals derivades dels drets de la selecció de futbol brasilera. Un delicte que podria implicar una pena d’entre quatre i sis anys de presó.

Això sí, el tribunal entén que les objeccions al recurs presentat per l’expresident blaugrana “podrien haver-se vist minorades amb un oferiment econòmic que afermi la disponibilitat plena del recurrent, de manera que el quàntum de la garantia podria donar lloc a modificar la situació, la qual cosa no és menyspreable en atenció a la previsibilitat penològica”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)