Barça

Busquets, a una groga de la sanció

Perill. El migcampista, l’únic blaugrana amonestat ahir, es perdrà el clàssic del Bernabéu del proper dia 23 si en la propera jornada de lliga, contra el Deportivo, torna a veure una targeta

Busquets va veure ahir la seva 4a targeta groga al campionat i, per tant, es perdrà el clàssic del dia 23 si contra el Deportivo torna a ser amonestat. El risc per a Valverde, doncs, és enorme, ja que tot i que el conjunt gallec no és un primera espasa de la lliga, Busquets és un inamovible en els esquemes del Txingurri, que, per tant, haurà de reservar el migcampista si no vol córrer el risc d’haver d’afrontar el partit contra el Real Madrid sense una de les peces més importants dels seus esquemes.

Busquets, de fet, ha participat en els 15 partits de lliga que s’han disputat fins ara, i només va començar des de la banqueta l’enfrontament contra el Girona, en el qual va saltar a la gespa en el minut 67. I és clar, l’estadística es manté en la lliga de campions, en què el migcampista també ha participat en tots els enfrontaments, amb l’últim duel de la fase de grups, contra l’Sporting i amb tot decidit, com a únic moment de descans, ja que va entrar al camp en el minut 64. Valverde, doncs, haurà de decidir si contra el Deportivo posa en risc o no la participació de Sergio Busquets en un duel que pot marcar el decurs de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)