Barça

Pedro hi posa el llacet

Rival en la Champions. L’equip de Conte, que havia perdut dissabte contra el West Ham, s’aixeca i goleja al camp del Huddersfield

Huddersfield 1 Chelsea 3

Huddersfield:Lössl, Smith, Jorgensen, Schindler, Löwe (Hadergjonaj, 67’), Kachunga, Williams, Jonathan Hogg (Whitehead, 46’), Mooy, Ince, Mounié (Depoitre, 74’).Chelsea:Courtois, Azpilicueta, Christensen (Ampadu, 80’), Rüdiger, Victor Moses, N’Golo Kanté (Drinkwater, 71’), Bakayoko, Marcos Alonso, Willian, Pedro, Hazard (Batshuayi, 69’).GOLS:0-1 (23’) Bakayoko. 0-2 (43’) Willian. 0-3 (50’) Pedro Rodríguez. 1-3 (92’) Depoitre.ÀRBITRE:André Marriner. T.G.: Cap targeta.

El Chelsea avisa. Poc més de vint-i-quatre hores després que la mà de Xabi Alonso unís a Nyon els destins del Barça i el Chelsea, l’equip londinenc va demostrar la seva millor versió i va guanyar ahir per 1-3 en la seva visita al camp del Huddersfield.

Bakayoko va avançar els d’Antonio Conte abans de la mitja hora de joc, després de culminar una bona acció col·lectiva dels blues, amb toc d’esperó marca de la casa de Hazard en l’inici de la jugada i posterior assistència de Willian. El mateix Willian va ser l’autor del 0-2: desplaçament en llarg d’Azpilicueta, control i centrada de Marcos Alonso des de l’esquerra de l’atac i rematada de cap inapel·lable del brasiler al segon pal. Pedro, amb un gran xut amb rosca des de la frontal, va decidir tot just començar la segona part, i Depoitre, ja en el temps afegit, va fer el gol de l’honor del Huddersfield.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)