Barça

Oberts a parlar per Arthur

Mercat. En declaracions a Globo Esporte, l’executiu del Grêmio André Zanotta assegura que estan disposats a conversar amb el Barça pel migcampista i tanca l’episodi de la fotografia

El Grêmio estaria disposat a parlar sobre un possible traspàs d’Arthur, el migcampista que està sent seguit pel FC Barcelona i que la setmana passada va crear una polèmica perquè es va fer una fotografia amb la samarreta del Barça al costat de Robert Fernández, el secretari tècnic. El club brasiler, però, dona per tancat aquest assumpte. “Ells van admetre que van fallar. Saben que això no pot passar i va ser una cosa que no podem acceptar, però no hem de crear un conflicte amb el Barcelona. Van reconèixer l’error. És un club gegant i sempre és bo mantenir relacions amb ells”, va dir l’executiu del Grêmio André Zanotta a Globo Esporte. Sobre el futur d’Arthur, es va mostrar obert a negociar. “Els vam dir que si tenen interès a avançar en la negociació parlin amb nosaltres directament. No estem venent el jugador, però si arriba una proposta que ens interessa i que és bona per al futbolista, l’escoltarem”, va assenyalar. Zanotta va afegir que li agradaria mantenir Arthur fins al 2021, però que ho veu molt difícil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)