Barça

josep maria bartomeu

president del barça

“Ha estat un any intens i difícil”

Discurs del president. Josep Maria Bartomeu va aprofitar ahir el tradicional dinar de Nadal amb la premsa per fer balanç del 2017

Com és habitual cada any durant aquestes dates, el FC Barcelona va celebrar ahir a la sala Roma del Camp Nou el tradicional dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació i els periodistes esportius que cobreixen diàriament la informació i l’actualitat blaugrana. El president, Josep Maria Bartomeu, va obrir l’acte amb un parlament en què va fer balanç de l’últim any tant en l’aspecte esportiu com institucional, un any especialment mogut a tots els efectes: “Aquest ha estat un any intens. Han passat moltes coses. L’adeu de Luis Enrique, l’arribada de Valverde, les renovacions de jugadors molt importants per al club com Iniesta i Messi, la sortida de Neymar i tot el procés que està vivint Catalunya en l’àmbit polític i que ens afecta tots. La majoria de molts d’aquests assumptes han estat episodis complexos i difícils, però com a junta directiva hem sabut actuar amb tranquil·litat davant de totes les dificultats. Hem intentat actuar sempre de la millor manera possible. Hem pres decisions, algunes no sempre del tot compreses. Però sí que puc dir que hem buscat sempre les millors solucions per al club i per als socis del Barça. Hem superat dificultats i tot això ens ha ajudat a millorar com a club.”

Bartomeu es va mostrar satisfet també per la bona línia de resultats de l’equip en aquests primers mesos de la temporada i confia que el 2018 sigui un any ple de títols. Segurament, tothom hauria signat arribar a aquestes dates sent líders de la lliga, amb cinc punts de marge respecte al segon classificat i vuit punts d’avantatge amb el Real Madrid, i classificats per als vuitens de final de la Champions i de la copa.

“L’equip està bé. Som optimistes. Com sempre lluitarem per totes les competicions. Com a club volem que la marca Barça segueixi creixent. Volem seguir sent el club més admirat i estimat del món. Més enllà del futbol, volem seguir impulsant projectes, com els que fa la fundació, volem seguir apostant per la formació i per l’esport femení”, va explicar.

Abans del brindis, Bartomeu també va voler tenir paraules de suport per als professionals del periodisme presents a la sala, en uns temps difícils pel sector. També va tenir un bonic record per Enric Bañeres, Andrés Astruells, Avelino Pi i Miquel Rivero, morts recentment.

LES FRASES

Com a junta directiva hem sabut actuar amb tranquil·litat davant alguns episodis complexos
Hem pres moltes decisions durant aquest any, algunes de difícils, i no sempre del tot compreses per tothom

Michael Robinson, guanyador del 12è Premi Vázquez Montalbán

Abans del dinar, el jurat del Premi Manuel Vázquez Montalbán en periodisme esportiu va anunciar, mitjançant Ramon Besa, el guanyador d’aquesta dotzena edició. Després de dos anys sense convocar el premi, Michael Robinson ha estat el guardonat aquest 2017. L’exfutbolista britànic i actual comentarista esportiu i presentador ha estat premiat per la seva trajectòria i per la seva excel·lent feina al capdavant d’Informe Robinson, a Movistar Plus. El lliurament del premi tindrà lloc el dimecres 20 de desembre a les 11 h a l’auditori 1899 del Camp Nou.

Robinson succeeix en el premi Patrick Mignon (2004), Joaquim Maria Puyal (2005), Juan Villoro (2006), Simon Kuper (2007), Candido Cannavò (2008), Ramon Besa (2009), Eduardo Galeano (2010), Santiago Segurola (2011), Nick Hornby (2012), Sergi Pàmies (2013) i Eduardo Gonçalves de Andrade, Tostão (2014).

El jurat d’aquesta edició ha estat integrat per Borja de Riquer, Xavier Folch, Josep Maria Solé Sabaté, Jaume Pujol-Galcerán, Mònica Terribas, Ramon Besa, Joaquim Maria Puyal, Jordi Basté, Sergi Pàmies i Santiago Segurola. També han format part del jurat, amb veu i sense vot, el vicepresident del FC Barcelona, Manel Arroyo, el CEO del Club, Òscar Grau, el periodista Xavier Bosch, i el portaveu del Club, Josep Vives, actuant com a secretari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)