Barça

E. Valverde

Tècnic del Barça

“Arribem al clàssic amb confiança i bé de moral”

Ernesto Valverde era ahir un entrenador feliç. Només la lesió de Paco Alcácer li va fer arrufar el nas. El seu equip va tornar a guanyar i ho va fer de forma convincent. La distància respecte a l’etern rival, el Real Madrid, ja és d’onze punts, malgrat que els de Zidane han disputat un partit menys. L’equip ahir va oferir un recital ofensiu contra el Dépor, que va encaixar quatre gols però n’haurien pogut ser molts més. “Està clar que un cop que obres el partit i el rival ha d’arriscar més sempre és més senzill. Hem tingut moltes ocasions per poder fer molts més gols”, va dir. Ho van impedir els pals, cinc en el dia d’ahir al Camp Nou i 25 ja aquesta temporada. “Crec que no l’encertaríem tant si ens entrenéssim per enviar-les al pal. Això està passant aquest any però és un símptoma que estem a prop de la porteria”, va afirmar, veient la part positiva de l’estadística.

Qui sí que està encertat davant de porteria és Paulinho. El brasiler ja ha fet sis gols i es va endur els elogis de Valverde. “Paulinho es relaciona bé amb el gol. Acompanya molt i sempre té fe a marcar. Acompanya la jugada i això té premi”, va assenyalar. La propera cita és ja el partit contra el Real Madrid al Santiago Bernabéu i el tècnic blaugrana l’espera amb ganes. “Arribem al clàssic contents però queda una setmana per al partit. Hem guanyat i estem amb confiança i bé de moral. Serà un partit complicat i contra un rival enorme. Tenim ganes de fer un bon partit”. Passi el que passi a Madrid, però, no creu que serveixi per sentenciar el títol. “No crec que guanyar signifiqui guanyar la lliga. L’Atlético és a sis punts i el València també és allà. Això és una competició llarga i la pots perdre. Ningú liquida la lliga en aquest punt”.

Finalment, i sobre si els jugadors faran el passadís de campió al Madrid, va llançar pilotes fora: “Tenim una setmana per parlar de tot això... Ni hi havia pensat.” Guillermo Amor, però, ja havia confirmat minuts abans que no n’hi haurà.

ELS PARTIT

“Està clar que un cop obres el partit i el rival arrisca més sempre és més senzill”

PAULINHO

“Es relaciona bé amb el gol i acompanya la jugada i això té premi”

EL CLÀSSIC

“Serà un partit complicat i contra un rival enorme. Tenim ganes de fer un bon partit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)