Barça

Umtiti va millorant

Entrenament. El defensa francès, lesionat al desembre al bíceps femoral, ahir ja va fer una part de la sessió amb els seus companys, el dia que Jorge Sampaoli va ser a la ciutat esportiva

Bones notícies en el primer entrenament de la setmana a can Barça. L’equip va començar a preparar el partit de tornada dels vuitens de final de la copa del Rei contra el Celta de Vigo i ja es va poder veure Samuel Umtiti fent una part de l’entrenament amb el grup. El defensa francès es va lesionar al desembre precisament contra el conjunt gallec en la lliga. Es va fer una lesió al bíceps femoral de la cama dreta. A més, també es va poder veure Paco Álcacer fent feina de recuperació de la seva lesió muscular sobre el camp. En la sessió d’ahir Valverde va comptar amb els jugadors del filial, José Arnaiz, golejador en l’anada, i Carles Aleñá mentre que els defenses Vermaelen i Jordi Alba van fer feina específica.

L’entrenament del Barça ahir també va tenir un espectador de luxe, el seleccionador argentí, Jorge Sampaoli, que diumenge va estar a la llotja del Camp Nou per veure el partit entre el Barça i el Llevant. El tècnic va estar conversant una estona amb Ernesto Valverde i també amb els argentins de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)