Barça

Tot obert per a la tornada

Rival en la Champions. El Chelsea no va passar de l’empat en l’anada de les semifinals de la copa de la lliga i d’aquí a dues setmanes haurà de guanyar al camp de l’Arsenal per accedir a la final

CHELSEA 0 ARSENAL 0

CHELSEA:Courtois; Moses, Azpilicueta, Christensen, Rudiger, Marcos Alonso; Drinkwater (Willian, 68’), Kanté, Cesc Fàbregas; Hazard (Bakayoko, 84’) i Morata (Batshuayi, 87’).ARSENAL:Ospina; Bellerín, Chambers, Mustafi, Holding, Maitland-Niles; Wilshere (Elneny, 57’), Xhaka; Iwobi, Welbeck i Lacazette (Alexis, 66’).GOLS:cap.ÀRBITRE:Martin Atkinson.T.G.:al local Kanté; i als visitants Xhaka i Elneny,T.V.:cap.

El Chelsea i l’Arsenal van signar taules en l’anada de les semifinals de la copa de la lliga i l’Emirates Stadium dictarà sentència d’aquí a de dues setmanes. Els dos entrenadors van deixar les rotacions per a un altre dia i van alinear pràcticament el seu onze de gala, a excepció de Willian en els blue i d’Alexis en els gunners, aquest perquè podria sortir de l’Arsenal per fitxar pel City de Guardiola. L’enfrontament va acabar en empat a zero, però qui més va buscar la victòria va ser el Chelsea, que va gaudir de tres ocasions clares de gol a la segona meitat, però en totes es va trobar amb la resposta d’Ospina. L’entrada de Willian i Alexis va sacsejar el tram final del matx, però la bona defensa dels dos equips i la por de perdre van deixar els espectadors de Stamford Bridge sense veure gols i amb un partit de tornada amb el bitllet per a la final encara per decidir. Abans, però, els de Conte hauran d’afrontar un calendari exigent a la Premier, en què rebran el Leicester i visitaran el Brighton, amb el duel de la FA Cup contra el Norwich entremig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)