Barça

Yerry Mina ja exerceix com a jugador blaugrana

Avui, presentació oficial. “Ser al Barça és un orgull indescriptible”, va manifestar el nou central blaugrana, que ahir ja va passar la revisió mèdica i va conèixer els seus nous companys

Aquest migdia Yerry Mina serà presentat de manera oficial com a nou jugador blaugrana. Ahir, però, el colombià ja va protagonitzar diverses de les imatges tradicionals quan hi ha un nou fitxatge al club. La més significativa va ser la fotografia al costat de les oficines, amb un somriure i els dits polzes alçats per mostrar la seva satisfacció. Fins i tot un espontani va esquivar el protocol acostant-se al jugador per fer-s’hi una fotografia.

“Ser aquí és un orgull indescriptible, sempre ho he somiat”, va manifestar Mina, de 23 anys, als mitjans del club en les seves primeres declaracions com a futbolista blaugrana. I va definir el Barça com “el millor equip del món”. “És molt sòlid, compacte, que té molt la pilota”, va subratllar.

Mina també va agrair l’oportunitat d’estar en una plantilla farcida de grans cracs. A banda de Messi, va fer referència a Piqué i Umtiti, amb qui comparteix posició a l’eix central. “Espero aprendre’n molt, compartir moltes coses amb ells i assolir els nostres objectius”, va afegir.

Precisament, ahir va tenir l’oportunitat de conèixer els que a partir d’ara seran els seus nous companys d’equip. Va ser cap al migdia, després de passar pel centre mèdic de les instal·lacions de la ciutat esportiva Joan Gamper –abans també havia passat revisió a l’Hospital de Barcelona–. Llavors la plantilla s’exercitava al camp d’entrenament Tito Vilanova, ja amb la vista posada al partit de demà a domicili contra la Real Sociedad. El moment, doncs, era idoni per saludar els nous companys. També hi era Messi, que va tenir el gest de publicar a la seva pàgina web la imatge en què dona la benvinguda al defensa colombià amb una encaixada de mans.

La intensa agenda d’actes continuarà avui per a Yerry Mina. La presentació oficial programada pel Barça arrencarà a un quart d’una del migdia amb la signatura del contracte que el vincula com a jugador blaugrana fins al 30 de juny del 2023. Com marquen aquests tipus d’actes, l’acompanyarà el president, Josep Maria Bartomeu. Posteriorment, es podrà veure el colombià procedent del Palmeiras ja vestit de curt amb els colors blaugrana en la tradicional sessió fotogràfica a la gespa del Camp Nou. Aquesta sessió està programada a un quart de dues, però des de dos quarts de dotze les portes de l’estadi estaran obertes per a aquells seguidors que desitgin assistir a la sessió en directe. Per acabar, Mina es dirigirà a l’Auditori 1899 per oferir una roda de premsa (a partir de les dues).

Signatura del contracte a l’avantllotja
12.15 h
Presentació oficial a l’Espai Roma
12.45 h
Sessió fotogràfica a la gespa de l’estadi
13.15 h (les portes de l’estadi s’obriran a les 11.30 h)
Roda de premsa a l’Auditori 1899
14.00 h

MOTIVAT

Espero aprendre’n molt, dels grans cracs de l’equip, i guanyar títols, que és el més important

ELOGIS A L’EQUIP

El Barça és un equip sòlid, compacte i que té molt la pilota. És el millor del món

Coutinho ja fa la recuperació a la ciutat esportiva

Philippe Coutinho va tenir ahir el seu primer dia de feina a la ciutat esportiva Joan Gamper. El flamant fitxatge blaugrana, que arrossega una lesió evolutiva al recte anterior de la cuixa dreta, va dur a terme diversos exercicis específics. En aquest sentit, es va exercitar sobre sorra, així com també al gimnàs. El migcampista brasiler, que ja arrossegava les esmentades molèsties físiques quan es va anunciar el seu fitxatge procedent del Liverpool, podria debutar amb la samarreta blaugrana entre finals de gener i principis de febrer, quan es compliran els vint dies de baixa previstos en el comunicat mèdic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)