Barça

“Ara hi ha un objectiu: que Colòmbia sigui blaugrana”

8.552 espectadors van anar ahir al Camp Nou. Més que per Coutinho

Poc conegut pel públic culer, Yerry Mina, nascut fa 23 anys a Guachené (departament del Cauca), tot i que no arriba ni a la desena d’internacionalitats, ja comença a ser un ídol de masses al seu país. Almenys així es va demostrar ahir al Camp Nou, que es va omplir de banderes colombianes i samarretes de la selecció cafetera per rebre el seu compatriota amb una presentació del tot diferent i atípica, amb moltes sorpreses, i que poc va tenir a envejar a la d’alguns cracs.

Un total de 8.552 aficionats, la majoria colombians, es van presentar ahir al migdia a l’estadi per animar el nou fitxatge blaugrana amb càntics i música, tant tradicional com més comercial –Shakira va ser la número 1–, que van omplir la segona graderia de tribuna i part del gol sud d’un ambient del tot festiu. El fred no va ser cap impediment perquè la festa regnés en el gran dia de Yerry Mina, que va portar més gent al Camp Nou que la presentació de Coutinho de dilluns passat (7.436). Que fos dissabte va ajudar que milers de colombians que viuen a Catalunya es poguessin desplaçar a les instal·lacions blaugrana per mostrar amb orgull els seus colors i donar una càlida benvinguda al nou fitxatge blaugrana, que difícilment oblidarà el dia d’ahir. “Ara hi ha un objectiu: que Colòmbia sigui blaugrana”, va afirmar fins i tot Bartomeu. Ni el cònsol de Colòmbia s’ho va voler perdre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)