El Chelsea voreja l’eliminació de la FA Cup

Rival de la Champions. Els ‘blues’ no eliminen fins a la tanda de penals del partit de revàlida el Norwich, de la segona divisió anglesa

CHELSEA 1 (5) NORWICH 1 (3)

CHELSEA:Caballero, Azpilicueta, David Luiz, Ampadu (Christensen, 81’), Zappacosta, Drinkwater, Bakayoko, Kennedy (Kanté, 75’), Willian, Batshuayi (Morata, 81’) i Pedro.NORWICH:Gunn, Hanley (Cantwell, 86’), Zimmermann, Klose, Reed (Hoolahand, 82’), Vrancic, Reed, Lewis, Maddison, Oliveira i Murphy.GOLS:1-0 (55’) Batshuayi; 1-1 (94’) Lewis. (Penals, 5-3).ÀRBITRE:G. Scott. Targeta groga a Wilian (Chelsea) i Madison (Norwich). Va expulsar per doble amonestació Pedro i Morata (Chelsea).

El Chelsea va patir molt més del que s’esperava per no quedar fora de FA Cup a mans del Norwich, el 13è de la segona divisió anglesa. De fet, l’eliminatòria de setzens no es va resoldre fins a la tanda de penals del partit de revàlida, disputat ahir després que en el primer duel –que va tenir lloc a Norwich– tots dos equips havien empatat sense gols.

D’inici, Conte va reservar titulars com Hazard, Morata i Kanté, convençut que a Stamford Bridge en tindria prou amb els menys habituals per resoldre l’enfrontament. Per contra, va tornar a topar amb la resistència del rival. De fet, no va ser fins a la segona part que els blues van aconseguir inaugurar el marcador mitjançant un gol de Michy Batshuayi, que va rematar una assistència de Kennedy. A pesar del gol rebut, el Norwich no es va descompondre i va forçar la pròrroga en el descompte (93’) amb l’inesperat empat de Lewis (1-1). Ja a la pròrroga, Pedro i Morata van ser expulsats per doble groga, fet que va reflectir els nervis entre les files blues. Finalment, però, els penals van afavorir el Chelsea, que els va transformar tots cinc (5-3).