Barça

El Barça desmenteix contactes

Cas Griezmann. El club va negar rotundament les informacions sorgides el dia d’ahir que assenyalen un possible acord per a la temporada vinent amb el francès i va expressar també el seu “respecte” per a l’Atlético de Madrid

El club blaugrana va emetre ahir un comunicat per posar fre als rumors d’un possible acord per a la pròxima temporada amb Griezmann sorgits de les publicacions d’alguns mitjans de comunicació. “El FC Barcelona nega rotundament les informacions aparegudes en les darreres hores referides al jugador de l’Atlético de Madrid Antoine Griezmann, i una suposada vinculació al nostre club”, indicava el comunicat oficial.

El conjunt madrileny va denunciar el mes passat el Barça a la FIFA per un hipotètic contacte amb el davanter francès sense permís de l’Atlético, i els blaugrana no volen alimentar les especulacions que podrien acabar amb una dura sanció. El Barça es va desmarcar d’aquestes informacions i va mostrar el seu respecte al màxim rival en la lluita pel títol de lliga. “El FC Barcelona expressa el seu malestar davant d’aquests fets i reitera tot el seu respecte cap a la institució de l’Atlético de Madrid.” El club no vol parlar més del cas Griezmann fins a l’estiu, quan podrien començar les possibles negociacions amb els colchoneros. El futbolista francès no es pronuncia públicament i es mostra aliè als rumors que el col·loquen a can Barça la pròxima temporada. Griezmann continua marcant per a l’Atlético però en uns mesos tornarà el serial que el pot fer canviar d’aires.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)