Barça

Torna Vermaelen

Entrenament. El central belga, que va caure lesionat el 21 de gener a Sevilla contra el Betis després de jugar tretze partits de manera consecutiva, està a punt de rebre l’alta mèdica

El Barça va tornar ahir als entrenaments després de dos dies de festa. Ernesto Valverde, després d’un mes de gener i un inici de febrer molt exigents i amb molts partits, va voler aprofitar aquesta setmana neta per mirar que els seus homes desconnectessin, que tinguessin un descans físic i mental.

El retorn als entrenaments va tenir la bona notícia de la incorporació al grup del central belga, Thomas Vermaelen, que es va lesionar el 21 de gener al Benito Villamarín. El defensa es va fer un petit trencament als isquiotibials de la cama esquerra, del qual ja està recuperat, i podria rebre l’alta mèdica en els propers dies, fins i tot avui mateix, i viatjar a Eibar.

Vermaelen va rendir de manera excel·lent quan Valverde el va haver d’utilitzar per les lesions de Mascherano i Umtiti, participant en tretze partits de manera consecutiva, onze com a titular, i destacant en desplaçaments tan complicats com els que el Barça va fer a València, Madrid i Vila-real. Serà important en aquest final de temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)