El Chelsea, per la via ràpida

Rival en la Champions. El conjunt londinenc va superar amb facilitat el Hull, de la segona divisió anglesa, amb un espectacular Willian i es va classificar per als quarts de final de la FA Cup

chelsea 4 hull 0

CHELSEA:Caballero; Zappacosta, Rudiger, Ampadu, Cahill, Emerson; Drinkwater, Cesc Fàbregas (Scott, 62’), Willian, Pedro (Hudson-Odoi, 46’); i Giroud (Morata, 70’).HULL:Marshall; Meyler, Dawson (Jon Toral, 55’), MacDonald, Clark; Stewart, Wilson, Evandro, Irvine (Batty, 87’), Diomandé; i Dicko (Fraizer Campbell, 72’).GOLS:1-0 (2’) Willian. 2-0 (27’) Pedro. 3-0 (32’) Willian. 4-0 (42’) Giroud.ÀRBITRE:Andre Marriner.T.G.:al local Scott; i als visitants Stewart i Irvine.

El Chelsea va oferir un bany futbolístic a la seva afició abans de rebre el Barça. Els de Conte no van tenir pietat del Hull City, de la segona divisió anglesa, i es van imposar per 4-0 en els vuitens de final de la FA Cup amb un Willian espectacular, que va fer un doblet i va estar a tocar del hat-trick. Dos minuts va trigar el brasiler a obrir el marcador amb un xut precís a l’escaire. El conjunt londinenc va sortir mentalitzat a encarrilar ràpidament l’eliminatòria i l’assetjament va ser total fins que va arribar el gol de Pedro després d’una assistència de Cesc (27’).

Willian sentenciaria el matx cinc minuts després amb altre gran xut des de la frontal. I Giroud, que es va estrenar amb el Chelsea, tancaria la golejada poc abans del descans a passada del debutant Emerson. Amb el 4-0, la segona meitat va servir per donar descans als pocs titulars que van sortir des de l’inici, donar entrada als joves i començar a pensar en el Barça. A més, Caballero va aturar un penal i Morata va sumar més minuts. Els de Conte arriben a la Champions pletòrics de confiança.