Barça

Arbitrarà un vell conegut

El turc Çakir va arbitrar l’últim Barça-Chelsea i la final de Berlín

Cüneyt Çakir serà l’encarregat de dirigir el duel de demà a Stamford Bridge. Un vell conegut tant per al Barça com per al Chelsea, ja que va ser ell qui va xiular l’últim precedent entre els dos equips, és a dir la tornada de semifinals al Camp Nou el 2012, amb un empat (2-2) que va deixar fora el conjunt blaugrana de la final. Un enfrontament en què el turc no va dubtar a expulsar John Terry amb vermella directa per donar un cop amb el genoll pel darrere a Alexis Sánchez en la primera part, ni tampoc a assenyalar, ja en la segona, un penal de Drogba sobre Cesc que Messi va enviar al travesser.

El col·legiat, de 41 anys, però, també és recordat pels culers, ja que va arbitrar la final de la Champions del 2015 a Berlín, en què el Barça va derrotar la Juventus i va aconseguir la seva cinquena orelluda. A més, també ha dirigit el conjunt blaugrana quatre cops més, sense cap derrota: al camp del Rubin Kazan, en la fase de grups de la temporada 2010/11 (1-1); a Lisboa contra el Benfica, en la fase de grups de dos anys després (0-2); al Camp Nou contra la Roma, també en la fase de grups del curs 2015/16 (6-1); i en l’anada dels vuitens contra l’Arsenal, també fa dues temporades (0-2).

Al Chelsea, Çakir l’ha arbitrat en set partits, amb tres triomfs per als blue, l’últim aquesta mateixa temporada en la fase de grups al Wanda Metropolitano (1-2), dos empats i dues derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)