Barça

Un avís molt seriós i recent

Aquesta serà l’onzena temporada seguida que el Barça jugarà l’anada dels vuitens de final de la Champions a domicili. L’últim cop que ho va fer al Camp Nou va ser el 2007, contra el Liverpool, amb una derrota (1-2) que li va costar l’eliminació tot i guanyar (0-1) en la tornada a Anfield. Va ser també la darrera vegada que els blaugrana no es van classificar per a quarts de final.

Si vol repetir enguany per onzè cop seguit i superar els vuitens de final, el Barça farà bé de no repetir els errors de fa poc més d’un any, en aquell 4-0 per oblidar al Parc dels Prínceps que va obligar a obrar el miracle en la tornada, amb la històrica remuntada del 6-1.

La contundent desfeta a París, això sí, va ser una anomalia veient els últims deu precedents del conjunt blaugrana en l’anada dels vuitens de final, ja que excepte fa un any i en fa cinc, amb una derrota a San Siro per 2-0, quasi sempre ha aconseguit bons resultats. Fins i tot en la derrota del 2011 a l’Emirates Stadium, on va aconseguir marcar (2-1). En els altres set partits d’anada de vuitens de final de l’última dècada, en dos, a Lió el 2009 i a Stuttgart l’any següent, va obtenir un empat amb el mateix resultat (1-1), i en els altres cinc, va deixar l’eliminatòria més que encarrilada, amb victòries el 2008 al Celtic Park (2-3), el 2012 a Leverkusen (1-3), el 2014 i el 2015 contra el City (0-2 i 1-2) i el 2016 contra l’Arsenal (0-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)