Barça

“Tenim una il·lusió tremenda”

Rakitic. El croat no amaga que els espera un partit molt complicat contra el Chelsea, però assegura que estan molt motivats i que sortiran a guanyar. Veu Messi molt preparat aquesta temporada i té por d’un possible adeu d’Iniesta

Ivan Rakitic, una peça clau per a tots els entrenadors que ha tingut al Barça, serà titular contra el Chelsea. A ell li tocarà bregar contra un mig del camp poderós com el de l’equip anglès. “Són molt forts i passar per allà no serà fàcil”, va admetre. Sap que el conjunt de Conte és molt “organitzat” i que cuida “tots els detalls”, així que hauran de jugar al cent per cent per intentar aconseguir un resultat positiu a Stamford Brigde: “Haurem de fer el millor partit possible.” La motivació de l’equip, però, és enorme. “La il·lusió que tenim és tremenda. És la Champions. La idea que tenim és sortir a guanyar i marcar”, va insistir.

El gol estarà més a prop si Leo Messi està inspirat. I Rakitic no amaga que veu l’argentí en plena forma: “El veig molt centrat. No l’havia vist mai tant al gimnàs. Cada dia s’entrena al cent per cent per estar fi.” Iniesta és un altre company que està sobresortint aquest curs i per això veu amb neguit, per no dir pànic, que pugui posar fi a la seva etapa al Barça quan acabi la temporada. “És clar que fa por que Iniesta pugui marxar. No ho vull. És espectacular el que fa al camp i també fora. Per a mi és una persona molt important i un gran amic. Tant de bo es quedi molts anys amb nosaltres. Que decideixi amb el cor. A mi em tindrà sempre al seu costat”, va assenyalar el migcampista croat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)