Barça

Carles Pérez marca la diferència

UEFA Youth League. L’extrem del filial va tornar a ser decisiu amb el juvenil i va fer el gol que donava la classificació del Barça per als quarts de final en un partit de caixa o faixa

PARÍS SG 0 BARÇA 1

PARÍS SAINT-GERMAIN:Cibois, Luzayadio, Mbe Soh, Nsoki (Sissako, 34’), Zagre, Callegari, Toufiqui, Adli (Edimbe, 57’), Weah (Giacomini, 76’), Yapi i Güçlü.BARÇA:Iñaki Peña, Morer, Mingueza, Chumi, Miranda, Monchu, Collado, Riqui Puig (Comas, 89’), Ballou (Labinot, 66’), Carles Pérez i Abel Ruiz (Guillem Jaime, 87’).GOLS:1-0 (64’) Carles Pérez.ÀRBITRE:Daniel Siebert.T.G.:als locals Adli, Toufiqui, Yapi i Güçlü; i als visitants Ballou, Chumi i Iñaki Peña.T.V.:per doble amonestació, al visitant Monchu (85’).

Per quarta ocasió en els darrers cinc anys, el juvenil del Barça jugarà els quarts de final de la màxima competició europea de clubs en imposar-se, a partit únic, al PSG en un duel resolt per un solitari gol de Carles Pérez. L’extrem de Granollers, un dels quatre reforços del filial amb qui García Pimienta va comptar –tots van titulars– va tornar a ser decisiu, com ja ho va ser contra la Juventus en la fase de grups, en culminar una bona assistència de Riqui Puig.

Contra un París Saint-Germain també reforçat amb jugadors amb dinàmica del filial, com el talentós migcampista ofensiu Yacine Adli i l’extrem Timothy Weah, fill de l’exjugador del PSG i el Milan, els blaugrana van intentar aconseguir el control de la possessió des de l’inici, tot i que el primer ensurt va arribar per part parisenca. Una falta molt ben llançada per Adli no la va tocar pels pèls el central Mbe Soh i, sense que ningú la desviés, la pilota va passar fregant el pal de la porteria defensada per Iñaki Peña (11’). L’aproximació, però, va ser un miratge perquè a pesar que els dos equips van anar a buscar-se a dalt i es van mostrar disposats a atacar, les imprecisions a partir de tres quarts de camp van dificultar qualsevol aproximació de perill. El canadenc Ballou Tabla, arribat a final de gener per reforçar el filial, va ser un dels homes més actius de l’atac blaugrana, però les seves cavalcades per la banda van mostrar més intenció que no pas efectivitat.

El partit va seguir per aquest camí també en l’inici del segon temps fins que, després d’una bona pressió blaugrana, Carles Pérez va inaugurar el marcador. Riqui Puig va assistir l’extrem del filial, que va recollir el rebuig del seu primer tir per fer el 0-1 (64’).

Del 0-2 al patiment

Inevitablement, el gol va canviar el partit, però el PSG, necessitat d’almenys un gol per forçar la pròrroga, aleshores tampoc es va veure capaç de superar la defensa blaugrana, liderada per Mingueza i Chumi, incommensurable al llarg de tot el duel. Amb el 0-1, però, els francesos seguien vius, un patiment que hauria pogut evitar Carles Pérez cinc minuts abans del final. El travesser va evitar el gol de falta directa de Pérez i l’expulsió de Monchu en la jugada següent va obrir encara més el partit en els minuts finals. L’única ocasió clara en el temps afegit, però, va tornar a ser blaugrana i el Barça va poder celebrar una nova classificació per als quarts de final.

M. City - Inter 1-1 (3-2)
Tottenham - Mònaco 13.45 h
Porto - RB Salzburg 14 h
Atlético - Basilea 16 h
Liverpool - M. United 16 h
Bayern - Madrid 18 h
Chelsea - Feyenoord 20 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)