La sort dels campions

Els pals, ahir, com a aliats. El Barça, rei indiscutible del futbol europeu aquest curs en xuts al pal (34 en 41 partits), va tenir la sort de cara, amb les dues pilotes a la fusta de Willian

El Barça va tenir ahir a Londres moltíssima fortuna. Aquest cop sí. Cara per a Ter Stegen, creu per a Willian. El brasiler va ser de bon tros el millor del seu equip, i probablement el millor del partit, però segur que en acabar els noranta minuts les seves sensacions no van ser les millors. Seu va ser l’únic gol del Chelsea, però hauria pogut ser indiscutiblement el gran heroi dels blues si les dues pilotes que va estavellar a la fusta haguessin entrat. Dues accions gairebé idèntiques amb el mateix desenllaç. Dues fuetades. Xut duríssim al pal esquerre de la porteria de Ter Stegen en el minut 32 i xut al pal en el minut 40. El Barça hauria pogut tornar de Stamford Bridge amb un resultat molt advers, similar al de les visites al Parc dels Prínceps i a Torí de la temporada passada, però l’1-1 és un magnífic resultat per afrontar la tornada al Camp Nou.

El Barça suma 34 pals aquesta temporada en 41 partits. Messi, sol, ha topat amb la fusta en 17 ocasions. L’última, al camp de l’Eibar. I aquí a Stamford Bridge ho va fer l’any 2006, amb un xut que es va estavellar a la creueta. Ahir, per sort, els pals van estar del cantó del Barça.