Barça

La llibertat també els uneix

Missatge compartit. Les dues aficions van reivindicar l’alliberament dels presos polítics en una nit amb un gran ambient al Camp Nou

Com ja ha passat altres cops en els darrers mesos, el Camp Nou va tornar a ser un clam per la llibertat i va reivindicar l’alliberament dels presos polítics. Aquest cop, a més, el missatge el van compartir les dues aficions, ja que gran part dels seguidors del Girona també s’hi van sumar. Abans de començar el partit ja es van fer sentir fort els càntics per la llibertat, moment en què també es van desplegar al lateral dues pancartes gegants, amb les paraules freedom i llibertat i una altra a l’espai d’animació, que també en va desplegar una amb el lema “Torna el derbi català a primera”. El públic també en va fer visibles milers de més petites.

Segona millor entrada

85.417 espectadors van anar ahir a l’estadi, en la millor entrada en la lliga i la segona de tot el curs, només superada per la de la supercopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)