Barça

Dol al món del futbol

“La mort de Quini és una pèrdua sensible pel món del futbol”

Valverde en 9 respostes. Prèvia Las Palmas-Barça

Ernesto Valverde ha comparegut fa una estona davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de lliga de demà a Las Palmas. Lògicament, la mort d’Enrique Castro González, Quini, ha estat un dels temes centrals de la compareixença. Aquestes són algunes de les respostes més interessants de Valverde:

La defunció de Quini

“És una pèrdua sensible pel món del futbol. Des del punt de vista personal era una persona molt pròxima, entranyable per tots els qui el vam conèixer. Sempre ho intentava desdramatitzar tot. Mai trobaves un ambient trist al seu voltant. I és així com el recordarem: amb un somriure”.

La figura de Quini com a futbolista

“Era un golejador nat. Sempre estava al lloc en el moment oportú. Tenia tècnica i anava molt be de cap. Segurament era un davanter d’una altra època. Una garantia de gol”.

Partit trampa a Las Palmas?

“Las Palmas està en una situació complicada. Però abans de l’arribada de Jémez encara estaven pitjor. Ara estan a una victòria de la salvació i en aquest partit es juguen molt. Nosaltres també”.

Valverde no pensa en l’Atlético

“Els punts de diumenge valen igual que els de demà. No serveix de res guanyar a l’Atlético si no guanyes primer a Las Palmas”.

Queixes pel calendari

“Si ens perjudica el calendari? Està clar que aquesta setmana sí. Tenim un viatge llarg a Gran Canària, partit dijous, partit diumenge a les quatre... l’Atlético en canvi juga avui”.

Afavorits per l’estil Jémez?

“Las Palmas va jugar bé defensivament contra el Leganés. Segur que demà intentaran proposar més a nivell ofensiu. Jémez sempre busca atacar amb els seus equips. Ells intentaran sortir amb la pilota controlada i això també ens generarà desgast. Ells es juguen molt en aquest partit. Veurem què som capaços de fer”.

Descarta el Madrid després de perdre a Cornellà-el Prat?

“No. Jo no descarto a ningú fins que les matemàtiques no diguin el contrari”.

Sobre Simeone i el seu discurs victimisme

“Està clar que l’Atlético competirà aquesta lliga fins el final. Ni Simeone ni nosaltres pensem que aquesta lliga estigui ja guanyada”.

L’estat físic de Piqué

“Està bé. Ahir va entrenar bé. Ara tornarà a entrenar. Si ha jugat és perquè estava en condicions de fer-ho. L’altre dia contra el Girona va rebre un cop al genoll però no té res a veure amb la lesió que es va fer contra l’Espanyol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)