Barça

Un Barça espès es deixa dos punts contra Las Palmas (1-1)

Polèmica. Amb 0-1 en el marcador, gràcies a un golàs de Messi, Mateu Lahoz s’ha inventat un penal que ha suposat l’empat

El Barça s’ha deixat aquesta nit dos punts en la seva visita al Las Palmas (1-1), en un partit força espès dels blaugrana que s’ha vist condicionat per una actuació dantesca de Mateu Lahoz.

Com era previsible tractant-se d’un equip de Paco Jémez, des d’un primer moment Las Palmas ha mirat de lluitar-li la possessió al Barça, un objectiu que s’ha vist compromès per la bona pressió dels blaugrana, que s’ha traduït en vàries recuperacions en la zona de creació. En una d’elles, de Messi, ha arribat la millor ocasió del Barça de tot el primer temps, en què l’argentí i Luis Suárez s’han quedat tots sols, només intimidats per un defensa local. Messi, però, ha fet la passada de la mort massa curta, el que ha permès que Chichizola aturés el xut de Suárez (8’). Tot seguit, Messi ho ha provat en una falta directa, però el porter local, amb una gran estirada, ha tornat a evitar el gol (11’). I a la tercera ha arribat la vençuda, en una altra falta en la frontal que Messi ha enviat a l’escaire (21’). A partir d’aquest, Las Palmas ha aconseguit treure’s una mica la pressió del damunt, dirigit per Vicente Gómez i Halilovic, tot i que en cap ocasió ha pogut generar perill en la porteria de Ter Stegen.

Mateu entra en escena

Semblava que el Barça tenia el partit totalment controlat, però la situació s’ha capgirat en l’inici del segon temps, en què Mateu Lahoz s’ha inventat un penal, en el llançament d’un córner, que només ha vist ell, un regal que Calleri ha transformat en l’1-1 (48’). Tot i tenir més de 40 minuts per endavant, i amb l’afegit que a mida que s’acostava el final Las Palmas ha renunciat a la pilota i s’ha tancat al darrere, el Barça ha estat incapaç de generar cap ocasió amb cara i ulls, més enllà d’una volea desviada de Suárez (62’) i d’una centrada de Dembélé que l’uruguaià no va poder controlar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)