Barça

Una prèvia de partit solidària

Proposta consolidada. Josep Maria Bartomeu rebrà demà, abans de l’inici del Barça-Atlético, una representació dels periodistes impulsors del Projecte Solidari del Periodisme Esportiu, que enguany té com a padrí Marc Márquez

El Projecte Solidari del Periodisme Esportiu, que des de fa tretze anys es materialitza en el llibre Relats solidaris de l’esport, serà un dels protagonistes de la prèvia del Barça-Atlético de demà, ja que poc abans de l’inici del duel, Josep Maria Bartomeu rebrà a la llotja Josep Suñol una representació dels periodistes impulsors del projecte que, juntament amb Marc Márquez, el padrí d’aquesta edició, faran entrega al president d’un exemplar del llibre. Paral·lelament, abans del partit el campió de MotoGP i els jugadors del primer equip es faran una fotografia amb un grup d’infants amb paràlisi cerebral de l’Associació Esclat, l’entitat a la qual van destinats enguany els fons assolits. Esclat és una associació que ajuda que les persones amb paràlisi cerebral o altres discapacitats similars puguin desenvolupar el seu projecte de vida i se sentin inclosos com a ciutadans de ple dret en una societat justa i solidària. Abans del partit, a més, també es projectarà al marcador del Camp Nou el vídeo del Projecte Solidari protagonitzat per Marc Márquez.

Cal recordar que aquesta iniciativa solidària, impulsada per un nodrit grup de periodistes esportius, arriba aquest any a la seva 13a edició com una proposta social consolidada i que ha sumat la complicitat de personalitats de renom com ara Eto’o, Puyol, De la Peña, Rijkaard, Messi, Xavi, Guardiola, Iniesta, Villa, Abidal, Piqué, Mascherano, Luis Suárez i Ernesto Valverde, que serà el padrí de la 14 edició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)