Barça

El perill més temptador

Griezmann, l’objectiu número u de la secretaria tècnica del Barça per reforçar l’equip l’estiu vinent, arriba en estat de gràcia al Camp Nou, on mai ha marcat, després de fer set gols en els dos darrers partits de l’Atlético

El francès ha marcat 13 gols en els 13 partits que ha jugat el 2018

Set gols en quatre dies, contra el Sevilla (3) i el Leganés (4). Aquest és l’estratosfèric bagatge amb el qual Antoine Griezmann es presentarà demà al Camp Nou en el partit que pot decidir més de mitja lliga, ja que, després de la punxada del Barça contra Las Palmas, la distància entre els dos equips s’ha reduït a només cinc punts. I aquests grans números de Griezmann només són la punta de l’iceberg, ja que ja fa cert temps que el Petit Príncep va fer evolucionar el seu joc i va passar de ser un gran davanter a erigir-se en un dels millors futbolistes del món, capaç de marcar gols i de fer assistències, però també de fer jugar l’equip i de protagonitzar accions només a l’abast dels escollits. És per això que ningú dubta que Griezmann serà demà el gran perill de l’Atlético, el jugador a controlar de més a prop, ja que és precisament en els duels amb espais quan el francès més sobresurt, aprofitant els metres per deixar anar tota la seva màgia. L’interès en Griezmann, però, no acabarà aquí, ni de bon tros, perquè l’afició del Camp Nou, mentre el tem durant 90 minuts, també podrà començar a imaginar-se’l fent les mateixes entremaliadures vestit de blaugrana, ja que el francès és l’objectiu número u de la secretaria del FC Barcelona per reforçar l’equip l’estiu vinent. El jugador, que passarà a tenir una clàusula de rescissió de 100 milions, no veu amb mals ulls poder formar un atac amb Messi i Luis Suárez, i fins i tot al gener es va especular amb el gest del Barça de donar el dorsal 14 a Coutinho, deixant lliure el 7 per a l’arribada de Griezmann. Acabi sent blaugrana o no, el cert és que en aquests moments el crac francès defensa els colors de l’Atlético i que, per tant, demà serà rival i perill, i amb una espina ben clavada al cor.

Les xarxes impossibles

“Tinc moltes ganes de poder celebrar un gol al Camp Nou.” Així de rotund es va mostrar Griezmann dimecres, després de fer un pòquer de gols al Leganés, quan li van preguntar sobre la seva sequera a l’estadi del Barça, un dels pocs camps de la lliga on el francès ha estat incapaç de marcar mai. I això que el Camp Nou no és precisament un dels terrenys de joc on menys ha participat, ja que des del seu debut amb la Real, Griezmann ha disputat un total de nou partits a domicili contra el Barça –tres amb els bascos i sis amb els colchoneros–, i en tots ha acabat tornant als vestidors amb el compte de dianes en blanc. Els seus números, però, milloren sensiblement quan els partits contra el Barça són lluny del Camp Nou, ja que en aquests duels, 13 en total, Griezmann ha acumulat 6 gols.

Ja ho diuen, però, que les estadístiques estan per trencar-se, i el perill encara augmenta més si es té en compte l’estat de gràcia del 7 de l’Atlético, que després d’un primer tram de curs força fluix, s’ha destapat aquest 2018, coincidint amb l’arribada d’un Diego Costa que sembla que li ha permès alliberar-se. I és que no cal oblidar que, no fa tant de temps, Griezmann va ser xiulat al Wanda, uns fets que van fer intuir el final de la carrera del francès a l’Atlético. Després de tancar el 2017 amb només set gols en 21 partits, el Petit Príncep acumula 13 dianes en els 13 partits que ha jugat aquest any, una dada demolidora que amplia encara més la seva evident amenaça al Camp Nou. I és que, a hores d’ara, amb 15 dianes en la lliga, ja és el quart màxim golejador del campionat, només superat per Aspas (16) i pels dos cracs amb els quals podria formar davantera la temporada que ve: Suárez (20) i Messi (23). I és que els rumors sobre el seu futur no paren de sonar més fort, i més després que al desembre Amor donés a entendre que el Barça havia parlat amb l’entorn del jugador, fet que va provocar que l’Atlético possés el crit en el cel. “Estic molt concentrat a intentar fer alguna cosa gran amb el meu club i la meva selecció. No penso en el que pot passar més enllà”, va afirmar dimecres Griezmann, conscient que demà serà el gran centre d’atenció. “Que estigui dient això no significa que marxaré aquest estiu. Fa quatre anys que dic el mateix i aquí estic”, va afegir el francès, que demà, en plena ratxa i amb molta confiança, mirarà de marcar el seu primer gol al Camp Nou. Si ell vol, però, a partir de la temporada que ve en podria marcar molts més, i cada quinze dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)