Barça

ESPORTS

FUTBOL

“Són jugades de VAR”

Polèmica arbitral. Javier Tebas comenta que el videoarbitratge hauria servit en les jugades del penal contra el Barça i de les mans de Chichizola. “Si eren penal i expulsió, no ho sé”, afegeix

Aprofitant la presència del president de LaLiga, Javier Tebas, ahir al Sport Web Congress, celebrat a Barcelona, se li va preguntar per les dues accions més polèmiques del Las Palmas-Barça: el penal assenyalat contra els blaugrana i les mans del porter local Chichizola fora de la seva àrea. “Les dues jugades haurien entrat en el VAR. Si eren penal i expulsió, no ho sé, però són jugades de VAR”, va considerar Tebas, que va confirmar que la temporada que ve ja s’aplicarà la tecnologia del videoarbitratge a primera divisió, i més endavant també a segona.

Tebas no va voler opinar respecte a les controvertides decisions preses per Mateu Lahoz durant el partit: “He sentit opinions per a tots els gustos i he llegit de tot respecte a la jugada del penal. Fins i tot amb el VAR hauria estat polèmica.” També va treure transcendència al fet que el Barça hagi estat dos anys sense rebre un penal en contra: “Són circumstancies que passen en el futbol. No em semblava estrany.”

Sí que es va mostrar crític amb Luis Suárez pel fet d’intentar forçar la targeta groga durant el Girona- Barça per tal de completar el cicle. “No em sembla bé buscar targetes per no jugar. Hem de donar exemple als més joves.” I respecte a la decisió del comitè de competició d’arxivar la denúncia contra Gerard Piqué en relació amb les declaracions del central blaugrana durant els recents derbis de copa contra l’Espanyol, va reiterar la seva posició contrària: “Cal treure hipocresia al futbol. Diem que som els valors i permetem la provocació.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)