Barça

“Hem jugat bé; el partit ens serveix per reforçar-nos”

Quique Sánchez Flores. El tècnic blanc-i-blau va qualificar el joc realitzat ahir per l’equip “d’il·lusionant” i va destacar la resposta exhibida pels més joves

Quique Sánchez Flores va qualificar el partit d’ahir “d’il·lusionant” per la imatge mostrada per l’equip blanc-i-blau al camp, amb independència que el trofeu s’acabés decantant a favor del Barça en els penals. “Hem jugat contra un rival molt bo, però hem mantingut més el domini a diferència del partit de l’any passat. Hem jugat bé i això ens serveix per reforçar la moral del grup”, va destacar el tècnic de l’Espanyol.

També va subratllar el compromís dels més joves i la seva resposta amb el primer equip ahir al Camp d’Esports de Lleida: “Era una prova important”, va assenyalar, i va elogiar la tasca que es fa en el futbol de base blanc-i-blau: “Fa anys que molts nens volen venir al planter de l’Espanyol, que és un dels millors d’Espanya i d’Europa. Se’ls ensenya i se’ls millora. Cal agrair el treball que fan els entrenadors de la base i del segon equip perquè aquests jugadors estiguin preparats per pujar al primer equip.”

Responent una pregunta sobre Dídac Vila, que va haver de deixar el camp amb molèsties com a conseqüència d’una topada amb Denis Suárez durant la primera part, Quique va comentar que el defensa “té un cop fort” a la zona de la cuixa i va desitjar poder comptar amb ell “al més aviat possible”. I pel que fa a Pau López, que es vincula al Betis per a la campanya vinent, el tècnic va defensar la situació del porter: “Hem de disfrutar d’ell fins a final de temporada. Crec que, una vegada ha arribat a aquesta situació [acaba contracte amb l’Espanyol el 30 de juny i no ha renovat], ara pot escollir. Els jugadors fan el que creuen millor i no es pot dir res sobre el camí que prengui. Per tant, crec que cal estar agraït del seu temps a l’Espanyol.”

PAU LÓPEZ

Un cop ha arribat a aquesta situació ara pot escollir; no se li pot dir res del camí que prengui

ANÀLISI DEL DUEL

Ha estat una prova important per veure com responien els joves amb el primer equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)