Barça

“La idea era donar minuts als joves i estem contents del que hem vist”

Ernesto Valverde. El tècnic blaugrana es va mostrar satisfet del rendiment dels seus futbolistes ahir a Lleida, però va lamentar la lesió muscular de Denis Suárez a l’adductor

Ernesto Valverde va alinear d’entrada els vuit futbolistes del primer equip que es va endur a Lleida. En la segona meitat va començar la pluja de canvis habitual en aquest tipus de partits. El derbi d’ahir va ser una bona ocasió per veure de primera mà en acció un bon grapat de futbolistes del filial. Les sensacions, positives: “Marxo amb bones sensacions en línies generals. Ha estat un partit amb moltes fases. A l’inici hi ha hagut molt ritme i hem començat bé. Tots dos equips hem estat bé en el plantejament. Potser a la segona meitat el partit ha perdut una mica d’intensitat per culpa dels canvis i les interrupcions, però ens interessava donar minuts als joves. Volíem veure com es comportaven alguns jugadors en un partit de competició, i marxem contents amb el que hem vist.” “La nota negativa ha estat la lesió de Denis. Ells també han tingut la lesió de Dídac Vilà. Poden passar aquestes coses. I la veritat és que sap greu que passin quan et trobes en la recta final de la temporada, perquè tothom s’està jugant coses importants. En el cas de Denis, sap greu perquè estava tenint protagonisme en el partit. Estava participant activament del joc i ha estat una acció de mala sort. Però bé, sense ser metges i abans d’algun altre diagnòstic, tampoc crec que sigui una lesió gaire greu. Ha notat una petita punxada. Esperem que sigui poca cosa i pugui tornar a estar a disposició aviat.”

A Valverde també se li va preguntar pel partit de dimarts al Parc dels Prínceps: “El Madrid sempre és el Madrid. En escenaris d’aquest tipus s’envalenteix, i va demostrar ser millor que el PSG. Si és el nostre màxim rival? No. El nostre màxim rival ara mateix és el Chelsea.”

LA LESIÓ DE DENIS

“Esperem que no sigui gran cosa. Ha estat una llàstima perquè se’l veia actiu”

CHAMPIONS

“Si el Madrid és el nostre màxim rival? No. Ara mateix ho és el Chelsea”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)