Barça

Messi, fora de la convocatòria a última hora

Baixa. L’argentí no disputarà el partit d’avui contra el Màlaga ja que ha estat pare per tercer cop aquesta matinada. El colombià Yerry Mina entra a la llista per ocupar el seu lloc

Leo Messi no disputarà el partit d’aquesta nit contra el Màlaga a La Rosaleda. L’argentí ha quedat desconvocat a última hora amb motiu del naixement del seu tercer fill, Ciro, la passada matinada. El seu lloc en la convocatòria l’ocuparà el central colombià Yerry Mina. Entre Paco Alcácer i Dembélé es disputaran la posició que deixa lliure l’argentí per acompanyar Suárez a la davantera.

Messi no es perdia un partit des de l’anada dels vuitens de la copa contra el Celta, quan el Barça va empatar a Vigo (1-1). No obstant, el crac argentí arribarà descansat –i content després de tornar a ser pare la passada matinada– al decisiu partit contra el Chelsea del pròxim dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)