Barça

Contracrònica

Solidaritat amb el dolor ‘viola’

L’afició periquita té molt present Davide Astori

El porter Pau només escolta xiulets minoritaris en la presentació

El dolor uneix i si algú pot entendre què ha passat l’equip i l’afició del Fiorentina amb la mort de Davide Astori són els periquitos. El capità viola va ser present ahir a l’estadi de Cornellà-el Prat en un matí d’homenatges i judicis.

Una de les incògnites es va resoldre ràpid. Quique Sánchez Flores havia apostat per una afició coherent, que situa al davant els interessos de l’Espanyol. I la majoria li van fer cas, així que quan per megafonia es va anunciar el nom de Pau, els aplaudiments es van imposar als xiulets, que també hi van ser, però en menor mesura. Poc abans havia sonat el d’Héctor Moreno, que es va endur l’ovació de la graderia, així que no es va viure la trista situació d’escridassar el local i premiar el record del visitant, que trepitjava per primer cop la gespa de Cornellà. “Tenim dos grans porters i avui tenim una notícia excel·lent: l’afició està per sobre de moltes coses. Han entès la situació de Pau i han donat suport al porter i l’equip”, va ressaltar l’entrenador.

La prèvia del partit va ser doncs molt intensa. Víctor Sánchez va rebre una samarreta per commemorar els 200 partits i la cançó Glòria als herois va sonar en veu de la cantant de Luces Solidarias, Rocío Soler, que no va tenir el millor dia i en teoria estava acompanyada del participant d’Operación Triunfo Raoul, germà del davanter badaloní Álvaro. La solista també va llegir un manifest del dia de la dona i si hi sumem el minut de silenci, amb música, per la mort d’Astori, el duel va arrencar amb un parell de minuts de retard. Un cop la pilota va circular, ni un retret a Pau, en la línia que argumentava Quique.

Els homenatges van seguir al minut 13 amb aplaudiments en memòria d’Astori. Quan va arribar el 21’, la foto del capità del Fiorentina acompanyava Jarque al videomarcador, tal com es fa amb Puerta i el Sevilla. Agermanats pel dolor.

Noms propis.
Matinal d’homenatges i judicis.
13
minuts
s’havien jugat del partit d’ahir contra la Real quan l’afició periquita va estar 60 segons aplaudint en record del capità del Fiorentina, Davide Astori.
5
anys
de contracte és l’acord de Pau amb el Betis per canviar d’aires a partir de l’estiu, amb una clàusula de 30 milions.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)