Barça

“No som un equip que especuli”

Sergio Busquets. El migcampista blaugrana va comentar que el vestidor sabia “alguna cosa” de l’angoixa que sent André Gomes al camp i va demanar que s’acabin els murmuris que sovint hi ha al Camp Nou quan intervé el portuguès

Sergio Busquets es va mostrar ahir “desitjós que arribi el partit” contra el Chelsea d’aquest vespre. Un duel que preveu “molt exigent”. “Juguem contra l’actual campió de la Premier, que té un sistema de joc molt marcat. Intentarem tenir la possessió i crear ocasions”, va manifestar el migcampista blaugrana, que va ser el jugador escollit per sortir ahir a la sala de premsa de la ciutat esportiva.

Busquets va ser clar a l’hora d’insistir que “cal anar pel partit sense especular”. “El 0-0 ens serviria, però no som un equip que especuli. A qui ho fa acostuma a sortir-li malament la jugada”, va subratllar.

Respecte a la participació d’Andrés Iniesta en el partit –tot just va rebre l’alta mèdica ahir–, va assenyalar que el manxec “sempre aporta una cosa diferent i positiva”, però va comentar que havia de ser el mateix jugador qui tingués l’última paraula a l’hora de jugar.

Respecte a les sorprenents confessions d’André Gomes a la revista Panenka, Busquets va explicar que al vestidor “sabia alguna cosa” sobre la situació de frustració que viu el portuguès. “Demostra que tots som persones i tenim preocupacions. Hi ha qui ho porta millor o pitjor i es posa més pressió. El millor per triomfar és una combinació i si l’André és aquí és perquè ho pot fer”, va afirmar. També va demanar que el Camp Nou sigui “més positiu” amb André Gomes ja que els murmuris que sovint rep quan intervé al camp no ajuden a ningú. “L’ajudarem i l’afició segur que també perquè tots volem el bé del club”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)