Barça

Sergi Roberto en queda fora

Absent. Lopetegui es va tornar a oblidar del reusenc i va citar Odriozola per als pròxims amistosos. El tècnic de ‘la roja’ va assenyalar que preferia comptar amb “un lateral específic”

Julen Lopetegui va tornar a deixar fora de la convocatòria Sergi Roberto per als duels amistosos de la roja contra Alemanya –23 de març a Düsseldorf– i Argentina –27 de març al Wanda Metropolitano. El seleccionador espanyol ja no va convocar el lateral de Reus en la darrera aturada internacional i aquest cop tampoc hi serà, ja que el basc ha escollit Odriozola, de la Real Sociedad. “Preferim comptar amb un lateral específic”, va assenyalar Lopetegui en preguntar-li per l’absència de Sergi Roberto, qui està oferint un nivell molt alt al Barça, però sembla que té difícil ser al Mundial.

Sí que hi seran els blaugrana Piqué, Alba i Iniesta en els dos amistosos que disputaran contra els seus companys Ter Stegen i Messi. A la llista de 24 jugadors del seleccionador espanyol destaca la presència de sis jugadors del Madrid i la novetat del jove Rodri (Vila-real) per substituir Busquets, així com el debut de Parejo i Marcos Alonso, qui va convèncer el tècnic dimecres passat al Camp Nou. Morata és l’altra gran absència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)