Barça

“El millor moment de la meva vida va ser guanyar el mundial amb Espanya”

Gerard Piqué ha explicat curiositats, anècdotes i sentiments de la seva carrera esportiva en un article publicat a The Players’ Tribune Global, el web que va engegar fa uns mesos per donar veu a esportistes d’arreu del mon.

“Des de Madrid diuen que sóc un traïdor, que vull trencar Espanya perquè dono suport al dret a decidir sobre la independència de Catalunya. I jo ni tan sols he dit mai què votaria”

“Estic en una situació delicada perquè el moment més feliç de la meva vida va ser guanyar el mundial amb Espanya, però d’altra banda, sóc català. És la meva gent, la meva terra”

“Diuen que el vestidor de la selecció espanyola està remogut per diferències polítiques. Sincerament, gairebé mai parlem de política. Estic massa ocupat dient-los als del Madrid com de fotuts estan a la lliga i ells estan prou ocupats parlant-me de conspiracions arbitrals!”

“Vaig crear un grup de WhatsApp amb jugadors espanyols del Barça i del Madrid. L’any passat, els del Madrid ho guanyaven tot i se sentien molt bé, i penjaven fotos sense samarreta a les xarxes socials. Aquest any són fotos més sòbries. “Tres punts més”, escriuen. I jo els escric: “Per què esteu tan seriosos?” i un emoticona plorant de riure”

“Són els meus germans a la selecció espanyola. Lluitem pel mateix país, pel mateix somni, i n’estic molt orgullós. Des que vaig veure Luis Enrique amb el nas sagnant al mundial de 1994, el meu somni va ser jugar amb la selecció espanyola”

“L’any 2012 semblava que s’ensorrava tot. Guardiola anava perdent la fe en mi. Va ser molt dur. Ell volia que els jugadors estiguéssim obsessionats amb el futbol les 24 hores al dia, i jo estava en un moment vital en què no ho entenia”

“Quan em va deixar fora en un partit contra el Madrid va ser demolidor. Vaig pensar “Ja està? El somni de jugar al Barça ha acabat?”

“Messi no és d’aquest planeta. És el millor que jo he vist mai. El què el fa el millor és el què fa quan no té la pilota, la cara que té quan va a recuperar la pilota. Té una mirada que no la té cap altre jugador. La seva grandesa és la seva obsessió per recuperar la pilota”

“Sempre havia dit que em retiraria als 30 anys i ja en tinc 31. Què em manté en actiu? Les experiències que he viscut al vestidor, i poder jugar amb genis com Messi, Neymar, Puyol...”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)