Barça

El rècord ja és només blaugrana

imbatibilitat en la lliga. Amb 39 jornades consecutives sense perdre, el Barça estableix en solitari el millor registre històric del campionat, amb un balanç de 32 victòries i 7 empats

Ja són 39 partits invicte en la lliga. Un rècord històric que està en mans del Barça després del triomf assolit ahir a la tarda contra el València al Camp Nou. En aquest sentit, arribar a aquesta fita era una de les motivacions que presentava la cita. La ratxa va arrencar fa just avui un any, amb un 3-1 endossat a la Real Sociedad coincidint amb la jornada 32 de la passada lliga, encara amb Luis Enrique a la banqueta blaugrana. De fet, amb el tècnic asturià l’equip va encadenar set victòries en les set últimes dates del passat campionat. Una empenta que s’ha mantingut amb Ernesto Valverde fins al punt que el Barça es manté invicte després de 32 partits disputats en la present lliga. En global, 39 jornades d’imbatibilitat, amb un balanç de 32 victòries i 7 empats. I pel que fa als gols, han estat 109 a favor i només 26 en contra.

Fa una setmana, coincidint amb el duel contra el Leganés també a l’estadi (3-1), el Barça ja va igualar l’anterior rècord que acreditava des de feia ni més ni menys que 38 anys la Real Sociedad. Entre 1979 i 1980 l’equip basc, llavors dirigit per Alberto Ormaetxea i amb jugadors emblemàtics com Arconada, Perico Alonso o López Ufarte, va estar mantenir-se invicte 38 jornades. (6 corresponents a la temporada 1978/79 i 32 a la 1979/80). El seu balanç havia estat de 22 victòries i 16 empats.

Nou objectiu

Amb el rècord d’imbatibilitat ja en solitari, ara al Barça se li presenta la fita de tancar una lliga sencera sense perdre. Ho van assolir l’Athletic (1930) i el Madrid (1932), però llavors el campionat era de 18 partits. Ara amb 38, el valor es multiplicaria. Queden sis jornades per assolir-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)