Barça

Al Wanda, tothom vestit de groc

Iniciativa. Una quarantena de penyes del Barça i d’altres grups de suport demanen a l’afició del club català que vagi a Madrid a la final de copa contra el Sevilla que vesteixi amb roba de color groc per mostrar el suport als presos polítics

La final de la copa del Rei que dissabte jugaran el Barça i el Sevilla al Wanda Metropolitano serà l’escenari, un cop més, de reivindicacions independentistes, i aquesta temporada ho serà també de la reivindicació de llibertat dels presos polítics. Sota l’etiqueta #grocalafinal, diverses associacions, grups d’animació i una quarantena de penyes han impulsat, a través de les xarxes socials, una iniciativa que demana a l’afició blaugrana vesteixi amb alguna samarreta groga del Barça –diversos segons equipaments han estat d’aquest color– sota la blaugrana i fer-les visibles quan soni l’himne d’Espanya, convertint la zona que ocuparà l’afició catalana en una marea groga. El portaveu del Barça, Josep Vives, va recordar que el club “sempre ha respectat la llibertat d’expressió” i que no tem les represàlies a la més que probable xiulada a l’himne espanyol o per la presència de samarretes grogues. “Sempre ens situarem al costat de la llibertat i sempre la defensarem. La sola cosa que hem demanat és que qualsevol reivindicació es faci de manera democràtica i pacífica”, va dir, i hi va afegir: “Som conscients que estem en una situació excepcional i si hem de prendre alguna decisió durant la setmana, la prendrem.” A més, va confirmar que Bartomeu serà a la llotja del Wanda Metropolitano perquè el club hi ha d’estar representat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)