Barça

“Tot ens condueix a pensar que està guanyat, però encara no tenim res”

Ernesto Valverde està davant la possibilitat de guanyar el seu primer títol com a entrenador del Barça. Això és el més destacat del què ha dit aquesta tarda en la roda de premsa prèvia a la final de copa de demà:

El partit del Pizjuán

“És una referència i un avís de què pot passar demà. Vam estar més temps pendent de la derrota que de l’empat. Hem de corregir moltes coses d’aquell partit”

Favoritisme

“Pot ser que un equip sembli més favorit que l’altre, però després s’ha de guanyar. Venim d’una situació en què ens penjaven el cartell de favorit i al final ens vam quedar sense res”

Què passa si es perd?

“Hem de pensar que hi ha molt a guanyar i que hem d’anar a guanyar, però no podem pensar que ja està guanyat. Tot ens condueix a pensar que està guanyat però realment encara no tenim res. Hem d’admetre que el rival té arguments per guanyar-nos i que pot passar qualsevol cosa, i hem d’estar disposats a superar tot els que ens passi durant el partit”

Tapar la decepció de Roma

“Després d’una derrota important sempre vols un triomf important”

Un partit especial

“Podem buscar les raons que vulguem, perquè he guanyat una supercopa amb l’Athletic i va ser extraordinari, i com a jugador vaig perdre una final europea amb el Sevilla... Sí, el de demà és un patit especial”

El doblet, una obligació?

“Al Barça és una obligació guanyar la copa, la lliga, la Champions, la supercopa...”

Dos títols en una setmana

“És hora de confirmar el què has fet durant tota la temporada. Estem a la final perquè ens ho hem guanyat, no perquè ens hagi caigut del cel. Demà ens guanyem un títol i a la lliga tenim cinc match balls, i volem aprofitar el primer contra el Deportivo”

La final de Cillessen

“Té molt clar quin és el seu rol i va a càrrec de cadascú assumir el seu rol. Recordo una aturada seva contra el València a semifinals que ens va mantenir en la competició. Està motivat, preparat... Espero el millor d’ell”

Xiulada a l’himne

“No crec que es sancioni, no s’ha fet fins ara. Quan juga el Barça o l’Athletic sempre se’n parla, però com més se’n parla, més s’infla tot. Nosaltres anem a guanyar el partit”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)