Barça

“En il·lusió no ens guanya ningú”

Rakitic. El migcampista croat, ja recuperat de la lesió, jugarà avui un partit “molt especial” perquè s’enfrontarà als seus excompanys, a qui ja ha dit que “guanyaran la copa un altre any”, i assegura que guanyar el doblet “seria un gran èxit”

La final de la copa serà un partit diferent, “molt especial” per a Ivan Rakitic, que està recuperat de la fractura que es va fer al dit polze de mà esquerra i per la qual va haver de passar per la sala d’operacions. El croat ha avisat als seus excompanys del Sevilla que “ja guanyaran la copa un altre any” i afirma que al vestidor del Barça hi ha moltes ganes d’aixecar el títol: “En ganes, il·lusió i motivació no ens guanya ningú. És un títol important, no te’l regala ningú. És el quart any seguit que juguem la final i ningú vol que això s’aturi. Potser sembla que no il·lusiona tant, però la gent parla molt de la final”, va dir el migcampista, que consideraria “un gran èxit” guanyar la lliga i la copa aquesta temporada, independentment de què faci el Madrid a la Champions, tot i que es va mostrar prudent: “No hem d’avançar esdeveniments, perquè primer hem de guanyar el títol de demà. El cop de la Champions continuarà allà, però acabar la temporada amb dos títols és un èxit molt gran.”

Rakitic va afirmar que si volen guanyar la copa hauran de fer “el millor partit possible” perquè s’enfronten a “un dels millors equips de la lliga”. El croat no va voler valorar el més que probable comiat d’Iniesta: “No recordo que hagi dit què farà, però la decisió és seva i sigui quina sigui l’hem de respectar. L’Andrés és part de l’escut del Barça.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)