Barça

Sergio Escudero, capità del Sevilla: “Els detalls decidiran”

Sergio Escudero. El capità del Sevilla assegura que l’equip està convençut i amb ànims de poder guanyar al Barça en la final i considera vital jugar ben junts per poder frenar Leo Messi

Sergio Escudero està convençut que el Sevilla no serà un convidat més en una hipotètica festa del Barça. Creu en les possibilitats del seu equip. “Si estem bé podem guanyar a qualsevol. Aquests dies concentrats ens han anat molt bé i tots estem convençuts que podem fer-ho”, va dir. El capità del Sevilla va reconèixer que Leo Messi és el principal maldecap que es trobaran. “Estem parlant d’un dels millors futbolistes del món. És difícil parar-lo. Té moltes sortides. La clau és estar ben junts i que no rebi la pilota”, va assenyalar.

Escudero va reconèixer que havien treballat durant tot l’any per classificar-se per a Europa mitjançant la lliga, però que les coses no els havien sortit com volien i que vèncer en la final de la copa del Rei era una magnífica oportunitat per entrar en l’Europa League. El jugador sevillista va assegurar que físicament arriben bé al partit, però va donar més importància “al cap que a les cames”. Escudero creu que la final serà igualada. “El Barça controla molt bé la possessió, però els detalls decidiran.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)