Barça

Concòrdia i reivindicació

Sense incidents. Les aficions del Barça i del Sevilla es van barrejar pels carrers de Madrid sense problemes. Es van sentir crits a favor de Carles Puigdemont a la Plaza Mayor

La final de copa es va viure un any més com una gran festa durant el dia pels carrers de Madrid. Cap incident important entre les aficions. Més aviat tot el contrari. Eren més de 23.000 culers i el mateix nombre de sevillistes els aficionats desplaçats per a la final que es van deixar veure pel centre de Madrid i van tenyir amb els colors del Barça, del Sevilla i de Catalunya la Puerta del Sol i especialment la Plaza Mayor, on els Almogàvers havien organitzat una concentració abans de dinar. Càntics, bars plens, canyes d’aquelles que tan bé saben servir a Madrid i fotografies amb aficionats barrejats d’un i altre equip sense cap tipus de problema, amb seguidors del Barça cantant inclús l’himne del Sevilla,El arrebato, que tant agrada entre els més joves. També es va poder sentir en ple centre de Madrid alguns crits a favor del president Puigdemont.

Milers d’aficionats del Barça es van deixar veure durant el dia pel centre de Madrid i altres milers van preferir passar l’estona a la fan zone, on van poder gaudir de diverses actuacions musicals, de la presència d’exjugadors del Barça i també del vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner, que va valorar positivament el desplaçament de l’afició i va destacar l’absència d’incidents i el bon funcionament de la recollida d’entrades a Ifema. Hi havia certa por que fallés el dispositiu d’entrega de localitats i s’organitzessin llargues cues, però la veritat és que no van ser gaires les queixes. Als aficionats que van viatjar en els autocars organitzats pel club ja se’ls va facilitar l’entrada al mateix autocar i els culers que van arribar a primera hora del matí a Madrid i es van dirigir de seguida a Ifema no van trigar més de deu minuts a obtenir l’entrada. Cues més llargues es van formar entre les dotze i les tres de la tarda, quan es va produir la massiva arribada de seguidors a Madrid. En aquells moments el temps estimat per recollir l’entrada va passar a ser d’una hora.

En aquells moments es feia el dinar de directives, en què el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va reiterar el seu discurs apel·lant a la llibertat d’expressió de l’afició respecte a l’himne espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)