Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“És un gust veure jugar Iniesta, n’hem gaudit molt”

Havia de ser un dia especial per a Ernesto Valverde, perquè tenia davant dels nassos la possibilitat de guanyar el primer títol com a entrenador del Barça, i ben segur que no oblidarà mai els 90 minuts que li van regalar els seus jugadors. En la prèvia, el tècnic va avisar dels perills del Sevilla i assegurava que els dos equips tenien possibilitats de ser campions, però els seus futbolistes es van encarregar ben aviat de treure-li la raó. Orgullós de la feina, i content de poder donar una gran alegria a una afició que ahir va oblidar, com a mínim durant una estona, l’estrepitosa desfeta a Roma.

“L’equip ha sortit endollat des del principi i hem dominat el partit. I a partir d’aquest domini, han arribat les nostres ocasions. Nosaltres arribàvem bé i els hem mantingut a prop de la seva àrea, i quan ha marcat Iniesta, el Sevilla ha notat el cop”, va dir Valverde després de la golejada. El tècnic tenia “molt present” el partit del Sánchez Pizjuán de fa menys d’un mes: “Aquell dia vam patir molt, i sempre preveus que el rival et generarà problemes, però l’equip estava molt preparat, i també hem estat molt encertats”, va assegurar Txingurri, que es va desfer en elogis cap al capità, l’home de la final, Andrés Iniesta: “L’he patit molts cops en contra i, com dic sempre de Messi, fa sempre coses que semblen tan fàcils però que són tan difícils... Per exemple, rebre la pilota envoltat de tres rivals, i sortir-se’n... N’hem gaudit molt aquest any, i crec que ell ha gaudit molt aquesta final. El gol és un golàs. És un futbolista que està marcant una època i és un gust veure’l jugar.” I encara queda la lliga: “Tenim ganes de guanyar-la perquè ho perseguim des de l’inici.”

DOMINI

“Hem sortit endollats i hem dominat el partit. I així han arribat les ocasions”

BON JOC

“L’equip estava molt preparat, i també hem estat molt encertats en les jugades”

INIESTA

“Fa coses que semblen tan fàcils però que són tan difícils... Ha marcat una època”

FINAL DEL CAPITÀ

“N’hem gaudit molt aquest any, i ell ha gaudit molt aquesta final. El gol és un golàs”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)