Barça

La casella pendent, marcada

Luis Suárez. L’uruguaià ja sabia què era marcar en les finals de la Champions, la de la supercopa d’Europa i el mundial de clubs i per fi ho va fer també en la de copa

Leo Messi no va ser l’únic blaugrana que va brillar amb llum pròpia en la final de copa de dissabte. També ho va fer el seu bon amic i una de les peces clau de l’equip, una temporada més, Luis Suárez, que va tornar a deixar empremta en una final. Fins ara, el davanter uruguaià havia marcat en la de la Champions a Berlín, en la de la supercopa d’Europa a Tbilisi, en la del mundial de clubs a Yokohama (per partida doble) i també en una supercopa d’Espanya (l’anada de la del 2017 al Pizjuán), però per motius diferents encara no s’havia pogut estrenar en la de la copa.

El 2015 al Camp Nou, els golejadors van ser Messi, que va fer dues dianes, i Neymar; en la del 2016 contra el Sevilla es va lesionar poc després del descans, i en la de l’any passat no va poder actuar per sanció, ja que va ser expulsat amb dues targetes grogues per Gil Manzano, en l’últim minut de la tornada de semifinals. Al Wanda Metropolitano, on ja havia marcat en el partit de lliga contra l’Atlético de Madrid, Suárez es va poder treure l’espina. I de quina manera, ja que va fer dos gols i va fer un dels millors partits de tot el curs. Alhora, el 9 blaugrana va culminar el bon paper mostrat en tota la copa, en què ha estat el blaugrana més golejador, amb 5 dianes. Abans, havia vist porteria en l’anada de semifinals, contra el València (1-0); en la tornada dels quarts de final, contra l’Espanyol (2-0), i en la tornada dels vuitens de final, contra el Celta (5-0). Només Víctor Curto (Múrcia), el sorprenent màxim golejador del torneig amb 6 dianes, i que no va poder jugar per lesió contra el Barça, n’ha fet més. Entre lliga, copa i Champions, Luis Suárez ja du 29 gols aquesta temporada, en què pot sumar l’onzè títol des que va arribar al club.

GRANS NÚMEROS

L’uruguaià ha fet 5 gols en aquesta edició de la copa i ja n’acumula 29 aquest curs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)