Barça

A Riazor no faltarà ningú

Celebració. Com ja va passar en la final de copa la setmana passada, l’expedició del Barça viatja avui a la Corunya amb tota la plantilla al complet per si els resultats de l’Atlético i el propi permeten als blaugrana proclamar-se campions

La lliga caurà tard o d’hora del costat del Barça, i podria ser avui mateix. Per això, Ernesto Valverde va fer ahir una llista de convocats poc habitual, amb tots els jugadors inclosos, també els que segur que no poden jugar, com Sergi Roberto, que ha de complir un partit de sanció per l’expulsió contra el Celta. També el de Reus pujarà a l’avió avui al matí perquè Valverde no vol que falti ningú a una jornada tan important com aquesta, en què els blaugrana poden proclamar-se campions de lliga, la seva primera com a entrenador del Barça i la que suposaria un nou doblet en la història blaugrana. Després de tants mesos de treball col·lectiu, el Txingurri no vol que ningú es perdi la més que probable festa –el Barça podria ser campió abans de saltar a la gespa i si no, amb un empat en tindria suficient– i per això no deixarà ningú a Barcelona. Ja ho va fer el cap de setmana passat, quan l’equip al complet va viatjar a Madrid per jugar la final de la copa del Rei contra el Sevilla, i així tothom, fins i tot els que menys havien participat en la competició, pogués celebrar el títol a la gespa del Wanda Metropolitano. Avui serà diferent, ja que a Riazor la presència d’afició blaugrana serà mínima, però ben segur que al vestidor i en el viatge de tornada, els futbolistes i el cos tècnic celebraran, si s’aconsegueix, el títol de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)