Barça

Barcelona celebra el doblet

La rua. Desenes de milers de persones fan el passadís als campions i aclamen al seu capità, Andrés Iniesta

Sense tanta gent com en la rua del triplet, però Déu n’hi do. Desenes de milers d’aficionats del Barça han sortit als carrers de Barcelona per retre homenatge als guanyadors del vuitè doblet de la història del club en un recorregut que ha durat unes dues hores i que ha anat des del World Trade Center fins a la plaça Doctor Ignasi Barraquer, passant per Drassanes, l’avinguda del Paral·lel, la ronda de Sant Pau, el carrer Urgell i l’avinguda de Sarrià.

Tota la plantilla, amb els jugadors del filial, Adrià Ortolá i Carles Aleñá, han fet el recorregut amb la samarreta de celebració d’aquest doblet ja rectificada i en la que s’havia inclòs els noms de Mascherano, Deulofeu i Arda Turan, que no hi eren en la que els futbolistes van lluir després de guanyar la lliga a Riazor.

El recorregut s’ha fet en dos autocars, un amb els jugadors i el cos tècnic i presidit per la lliga i la copa i el lema, La pilota ens fa més campions, i un segon d’assistència. Els jugadors han començat freds i massa pendents dels mòbils, però s’han animat amb el pas del temps i a mida que anaven bevent cervesa. Com quasi sempre, Gerard Piqué ha estat el gran animador de la festa, com Pepe Costa. El central català, ha tingut un bon aliat en el seu company a l’eix de la defensa, Samuel Umtiti. Com també en Luis Suárez, molt animat en la part final del recorregut. Ha hagut primer una guerra de confeti, després de cervesa i ja en la part final del recorregut han començat a volar sabates des de la part de dalt de l’autocar cap a la gent. Fins i tot Ernesto Valverde s’ha quedat descalç. Piqué i Luis Suárez li han tret les sabates a l’entrenador, que ha viscut tot el recorregut amb una enorme cara de felicitat.

Iniesta

Però el gran protagonista de la rua ha estat Andrés Iniesta. El capità blaugrana, que divendres passat va anunciar la seva marxa del club a final de temporada, ha estat el jugador més aclamat pels aficionats. Iniesta ha passat tot el recorregut en la part alta de l’autocar. Primer en un dels costat i amb un barret de joglar. Després en la part del davant, flanquejat per les dues últimes copes que ha guanyat de blaugrana. Iniesta ha rebut tota l’admiració dels aficionats, tothom volia captar una imatge seva. I el de Fuentealbilla ha respost a l’estima de l’afició repartint salutacions. Ha estat acompanyat moltes vegades per alguns dels seus companys, que s’han acostat a xerrar amb ell i a fer-se fotografies amb el capità. Com el seu gran amic, Rakitic, Luis Suárez, Jordi Alba i Busquets. Entranyable ha estat el moment en què Leo Messi s’ha acostat cap a Iniesta. Els dos, en la part del davant de l’autocar, han xerrat una estona, han saludat l’afició i s’han deixat fer fotografies.

Els jugadors gaudiran ara de dos dies de festa i descans. Dijous tornaran als entrenaments per començar a preparar el clàssic de diumenge contra el Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)