Barça

Bartomeu: “És impropi d’un estat de dret que es requisin samarretes grogues o xiulets”

Josep Maria Bartomeu ha fet balanç aquest migdia de la temporada, tan a nivell esportiu com socials, durant la reunió del Senat Blaugrana, l’òrgan consultiu que aplega als socis amb més antiguitat. El president del Barça ha estat especialment contundent a l’hora de referir-se a la situació política de Catalunya. Aquest és un recull de les frases destacades:

BALANÇ ESPORTIU:

“És una temporada excel·lent. Hem guanyat un doblet, hem batut el rècord d’imbatibilitat a a lliga i per primer cop a la història del club tots esports professionals han guanyat la copa.”

ELOGIS A ERNESTO VALVERDE:

“La temporada porta el segell de Valverde. Estàvem convençuts que era la persona adequada per la banqueta i ha complert amb escreix expectatives.”

DESFETA A LA CHAMPIONS:

“Sé que la decepció pesa, però cal valorar com es va sobreposar l’equip d’aquella derrota. S’ha guanyat la copa i la lliga.”

HEGEMONIA:

“Va començar amb la lliga del 2005 i des de llavors el club acumula 32 títols en futbol. És l’equip europeu que mes n’ha guanyat des de llavors.”

REIVINDICACIÓ: “Quan guanyem hi ha qui tracta de treure’ns mèrits. Ho hem vist últims dies parlant d’àrbitres, passadissos...”

INIESTA

“Tornarà a casa, l’esperarem amb els braços oberts. No s’ha acabat la seva contribució al club.”

SECCIONS:

“Ens ha de fer sentir orgullosos ser d’un club que aposta més enllà del futbol. Això només ho pot aconseguir el Barça.”

PRESOS POLÍTICS:

“Fa mesos que hi ha persones en presó preventiva per defensar els seus ideals polítics. Nosaltres demanen respecte diàleg i solucions polítiques.”

FINAL DE LA COPA AL WANDA:

“No ens cansarem de defensar la llibertat d’expressió. És lamentable i impropi d’un estat de dret que en un estadi es requisin samarretes grogues o xiulets; pot recordar a èpoques passades.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)