Barça

No perilla el mundial

Dembélé. El francès té un esquinç al turmell dret després de la dura entrada de Raúl Navas al fil del descans del partit de diumenge, però, si l’evolució és bona, podrà ser a la cita de Rússia

El Camp Nou es va quedar glaçat amb l’entrada de Raúl Navas a Ousmane Dembélé a les acaballes de la primera meitat del partit de dijous, sobretot veient les mostres de dolor del blaugrana. Amb el mundial de Rússia tan a prop, tothom va tenir por que el jove francès es perdés la cita, però si res no es torça, el blaugrana serà a Rússia. Segons un comunicat del Barça, Dembélé té un esquinç al turmell dret i els pròxims dies es mantindrà sota la supervisió dels serveis mèdics del club per veure’n l’evolució. Si és positiva, Dembélé podrà ser al mundial en què França debuta el dia 16 de juny contra Austràlia.

A les xarxes socials, Raúl Navas va demanar perdó: “Va ser una jugada ràpida en la qual vaig amb força per la pilota i lamentablement, tombo Dembélé. Va ser una entrada molt lletja, impròpia de mi. En cap moment vaig voler fer mal i em vaig disculpar fins a dues vegades al terreny de joc. Vull enviar una forta abraçada a Dembélé. Tant de bo es recuperi aviat. Espero veure’l al mundial com un avió amb el seu país.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)